nieuwbouw harnaschpolder

Locatie

Unieke ligging

Nieuwbouwproject Lanza ligt tussen het agrarische dorp Den Hoorn en het sfeervolle en levendige Delft. Dit is de groene kant van Delft. Om de hoek ligt het Hoflandenpark. Stadslandschap Hoekpolder en de groene weiden rond het schilderachtige en beschermde dorp ’t Woudt liggen op fietsafstand. Wil je naar Den Haag of Rotterdam, dan zijn de A4 en de A13 dichtbij. Net als het Rijswijkse winkelcentrum In de Boogaard en diverse scholen.

locatie lanza

Het kwalitatieve ‘gezicht’ van een afgebouwde nieuwbouwwijk

Op de plek waar zich al zo’n 5000 jaar geleden een permanente nederzetting van boeren bevond en ook de Romeinen rondliepen, realiseert Bouwbedrijf Verwelius de laatste fase van een ruim opgezette nieuwbouwwijk.
Nieuwbouwproject Lanza bevat 25 eengezinswoningen aan de Hoflandendreef en wordt het hoogkwalitatieve ‘gezicht’ van de erachter liggende wijk.

Het voordeel van zo’n afgebouwde nieuwbouwwijk is dat je geen bouwverkeer langs je huis hebt en dat er al volop wordt geleefd. De straten zijn ruim, de bebouwing is gevarieerd en het groen, zowel op straat als in de tuinen, is volwassen.

locatie lanza

Fiets in 15 minuten naar het gezellige centrum van Delft!

Zin om lekker te winkelen, uit te gaan of relaxed langs romantische grachten te dwalen? In het gezellige centrum van Delft kan het allemaal. En jij fietst er straks vanuit huis in tien, vijftien minuten naar toe! Ontdek de vele goede restaurants en gezellige kroegjes, de leuke kleine winkeltjes, de interessante bezienswaardigheden zoals de Oude en Nieuwe Kerk en het Prinsenhof, ooit de residentie van Willem van Oranje.

delft gracht

Activiteiten zijn er in Delft ook genoeg: leuke antiek- en brocantemarkten, straattheater tijdens de Mooi Weer Spelen, een door de prachtige grachten varend bloemencorso, Lichtjesavond in december, schaatsen en lekker eten in winterdorp Winters Delft, concerten, toneelvoorstellingen en cabaret in theater De Veste... het is teveel om hier op te noemen. Je vindt meer op www.delft.nl

Heb je (of krijg je) schoolgaande kinderen, dan kun je in Delft kiezen uit meer dan twintig scholen (kijk op www.delft.nl/onderwijs-en-studeren/basisonderwijs). Vóór die tijd kan je kleintje terecht in een van de vele kinderdagverblijven die Delft en omstreken rijk is.

Delft is ook een stad van innovatie en creativiteit. Zo loopt de TU Delft voorop in de wereld van technologische en duurzame uitvindingen. Op gebied van architectuur behoort de universiteit zelfs tot de beste top 3 van de wereld! Dat zie je ook wel aan de high-tech universiteitcampus en de nieuwe Spoorzone met het schitterende nieuwe NS station annex Stadskantoor

Al deze innovatieve ontwikkelingen trekken niet alleen studenten vanuit de hele wereld aan, maar ook veel start-ups die in Delft de ideale broedplaats zien voor nieuwe ideeën en creativiteit. Niet voor niets heeft Delft als motto ‘Creating History’ gekozen. Zie jij je eigen geschiedenis al creëren in deze dynamische stad?