nieuwbouw harnaschpolder

Lanza type Puntkap

Woonoppervlakte
152 m2
Bouwkavels
2, 6, 9, 20, 24

Lanza type Puntkap met drie woonlagen onderscheidt zich van de Langskap door de hoge doorgetrokken gevel. Ook springen deze woningen 65 cm uit de voorgevellijn, waardoor er over alle verdiepingen in totaal 16m2 woonoppervlakte extra ontstaat.

Begane grond
Deze ruime eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 152 m2, inclusief een standaard uitbouw van 6,5 m2. De woning beschikt over een zeer ruime open keuken. Deze wordt casco opgeleverd zodat je de inrichting naar eigen smaak kunt doen. De benodigde aansluitpunten zijn natuurlijk wel aanwezig. Ook in dit type zorgen de dubbele openslaande deuren voor veel licht in de woonkamer en betrekken zij de tuin aan het water bij de woonkamer.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waaronder een extra royale ouderslaapkamer. Voor de inrichting van de ruime badkamer kun je kiezen uit drie verschillende stijlen. De badkamer kan ook casco worden opgeleverd, zodat je er je eigen invulling aan kunt geven. In dat geval is de ruimte natuurlijk wel voorzien van alle vaste aansluitpunten.

Tweede verdieping
Door de puntkap is dit een zeer ruime verdieping met een slaapkamer. Het standaard dakraam en raam in de puntkap geven veel lichtinval, waardoor er veel mogelijkheden ontstaan voor deze verdieping. Denk bijvoorbeeld aan nog een extra slaap- of werkkamer of kantoor aan huis. De technische ruimte biedt plaats aan een WTW (warmte terugwin) unit, wasmachine en droger.

Drie typen eengezinswoningen

kavels