nieuwbouw harnaschpolder

Lanza type Speciaal

Woonoppervlakte
188 m2
Bouwkavels
14 en 15

Lanza type Special is een zeer ruim en uniek hoekhuis met vier woonlagen en twee dakterrassen.

Begane grond
In de royale hal bevindt zich een toilet. De zeer ruime open keuken ligt aan de voorzijde van de woning en wordt casco opgeleverd zodat je deze ruimte naar eigen smaak kunt inrichten. Natuurlijk zijn de benodigde aansluitpunten wel aanwezig. In de grote woonkamer bevindt zich een trapkast. Ook in type Special maken de dubbele openslaande deuren de woonkamer heel licht en betrekken zij de tuin aan het water bij je woongedeelte.

Eerste verdieping
De eerste verdieping telt drie zeer royale slaapkamers, die aan zowel de voor- als achterzijde liggen. Door het ruime ontwerp van de woning vind je op deze verdieping ook een grote badkamer. Voor de inrichting hiervan kun je kiezen uit drie verschillende stijlen. De badkamer kan ook casco worden opgeleverd, zodat je er je eigen creatieve ideeën op kunt loslaten. Vanzelfsprekend is in dat geval de ruimte wel voorzien van alle vaste aansluitpunten.

Tweede verdieping
Deze verdieping kun je inrichten als één fantastische master bedroom! Er is natuurlijk meer dan genoeg plek voor een bed en kledingkasten en dan blijft er nóg voldoende ruimte over om te gebruiken als bijvoorbeeld lounge of relaxte werkplek. Mocht je toch behoefte hebben aan meerdere ruimtes, dan kan de verdieping na oplevering ook worden opgedeeld in twee kamers. Je vindt op deze verdieping ook de technische ruimte met daarin aansluitpunten voor wasmachine en droger.

Derde verdieping
Deze derde verdieping bevat een kamer die je kunt gebruiken als bijvoorbeeld logeerkamer of hobby- of werkkamer. De kamer is licht door twee ramen aan beide zijden. De deuren aan beide zijden geven toegang tot de twee dakterrassen waar je makkelijk een lounge set en/of eettafel kwijt kunt. Zo kun je, aan welke kant de zon ook staat, heerlijk genieten op je eigen terras!

Drie typen eengezinswoningen

kavels