nieuwbouw harnaschpolder

Woningen

Duurzaam gebouwd, gasloos en héél energiezuinig

De noodzaak voor duurzaam bouwen en gasloos wonen wordt steeds groter. Daar heeft Verwelius bij het ontwikkelen van Lanza natuurlijk rekening mee gehouden. Dus worden de woningen energie-arm gebouwd met duurzame materialen, zijn ze aangesloten op de Delftse stadsverwarming, zijn ze goed geïsoleerd met o.a. isolatieglas en worden de meeste woningen standaard voorzien van maar liefst 11 zonnepanelen. Dat alles is niet alleen goed voor het milieu, maar dankzij een lage energierekening ook goed voor jouw portemonnee.

Jij kiest alleen voor de léuke dingen!

Als je bij het kopen van een nieuwe woning van alles en nog wat moeten kiezen, levert dat alleen maar stress op. Daarom worden alle Lanza woningtypen zo compleet mogelijk opgeleverd. Je nieuwe woning beschikt over: een eigen buitenberging, een groot dakraam en zonnepanelen aan de voorzijde, een groot dakraam aan de achterzijde, een uitbouw van ca. 6,5 m2, een technische ruimte op zolder voor een WTW (warmte terugwin) unit en een opstelplaats voor wasmachine en droger, een trapkast op de begane grond, buitenkranen voor en achter en een (openbare) parkeerplaats voor de deur. De hoekwoningen die grenzen aan de openbare weg krijgen als erfafscheiding een hekwerk met Hedera beplanting. De twee speciale hoekwoningen krijgen ook nog een gemetselde berging en een gemetselde tuinmuur.

Voor jou blijft alleen het léuke kiezen over. De keuken wordt casco opgeleverd en de inrichting ervan kun je dus geheel in je eigen stijl doen. De vaste aansluitpunten in de keuken zijn uiteraard wel aanwezig. Hiervoor zijn drie ontwerpen gemaakt. Voor de sanitaire ruimten kun je kiezen uit drie verschillende stijlen. Deze ruimten kunnen ook casco worden opgeleverd, zodat je er zelf invulling aan kunt geven. Verder kun je eventueel nog kiezen voor een data pakket.

Drie typen eengezinswoningen

Nieuwbouwproject Lanza bestaat uit drie typen eengezinswoningen: de Langskap, de Puntkap en de Special. Stuk voor stuk gebouwd in een traditionele maar toch eigentijdse stijl met mooi metselwerk en houten kozijnen in prachtige raampartijen. De begane vloer van elke woning heeft aan de achterkant openslaande deuren naar een tuin aan het water. Doordat er aan de straatkant veel verschillen zijn aangebracht in het ontwerp van de verschillende woningen, ontstaat er een gevarieerd en speels straatbeeld.

Drie typen eengezinswoningen

kavels